Isporuka

Isporuka na teritoriji Republike Srbije

Svi proizvodi poručeni putem https://souvenirs.explore-serbia.rs web prodavnice koje imamo na zalihama, na teritoriji Srbije isporučuju se u roku od 3-5 radnih dana od prijema porudžbine, kurirskim službama Dexpress, a plaćate ih prilikom preuzimanja, sem ukoliko ih niste platili online, platnom karticom, ili uplatnicom preko računa.

 

U saradnji sa kurirskim službama omogućili smo besplatnu dostavu na teritoriji Srbiji za sve iznose iznad 4000 dinara. Ako je iznos manji dostava se naplaćuje u zavisnosti od težine paketa. Promenljivi troškovi isporuke obračunavaju se prema važećem cenovniku kurirske službe koji su objavljeni na sajtu https://www.dexpress.rs/rs.

 

Kurir će vas kontaktirati pre isporuke. U slučaju da vas kurir ne pronađe na navedenoj adresi, ostaviće vam obaveštenje kako možete da preuzmete svoju pošiljku. Sve pošiljke predate kurirskoj službi do 16 h, od ponedeljka do petka biće vam isporučene sledećeg radnog dana u periodu od 08 do 14 h. Pošiljke koje predamo u petak biće vam isporučene u subotu ili ponedeljak. U dane vikenda kurirske službe ne preuzimaju pošiljke, tako da se porudžbine primljene tokom vikenda otpremaju u ponedeljak. Za informaciju o tome da li smo predali pošiljku kurirskoj službi možete nas kontaktirati na broj telefona +381 69 655 777 ili putem e-mail adrese suveniri2020@gmail.com

Nismo u mogućnosti da preciziramo tačno vreme isporuke pa vas zato molimo da pažljivo birate i upišete adresu dostave (na primer, možete dati adresu na poslu kao adresu isporuke). Za više detalja oko isporuke posetite sajt kurirske službe.
 

Isporuka u inostranstvo:

Ako je Vaše prebivalište na adresi koja se nalazi van teritorije Srbije, artikle iz naše ponude isporučujemo putem kompanije Dexpress, vreme dostave pošiljke je do 10 dana. Plaćanje poručene robe moguće je isključivo online platnim karticama, u lokalnoj valuti Republike Srbije. Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs Narodne Banke Srbije . Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Troškovi dostave naplaćuju se po važećom cenovniku kompanije Dexpress.